Friday, May 10, 2019

دیزل ژنراتور - دیزل ژنراتور دست دوم - قیمت دیزل ژنراتور

اجزای تشکیل دهنده دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها حسب معمول به صورت استندبای در زمان خرابی یا قطع برق نیروگاهی و یا در محل هایی که دسترسی به شبکه برق سراسری مقدور نمی باشد استفاده دارند، بنابراین از دیزل ژنراتور ها همیشه در آپارتمانها، فروشگاه های بزرگ، مجموعه های ورزشی و تفریحی، مجموعه های صنعتی، کارخانه ها بزرگ و کوچک، کلینیک ها و بیمارستانها ، پروژه های عمرانی، در پایانه های مافربری و… استفاده می گردد.

موتور دیزل : موتور دیزلی قلب تپنده و مهمترین، یک وسیله نقلیه یا یک مولد و یا کشتی و یا قطار و... هستند مثل موتور بنزینی است ولی با این تفاوت که مصرف کمتری دارند ولی نیروی بیشتری تولید میکنند.
ژنراتور (آلترناتور) : وسیله ای است که انرژی گازی و آبی و بادی و بخار و سوخت فسیلی را به انرژی الکتریسیته و برق تبدیل می کند.

تابلو برق : 

جعبه ای فلزی است که اجزای تشکیل دهنده آن کنتاکتورها، کویل های مسی، کلید ها، لوازم اندازه گیری و بعضی اقلام دیگر است که بعلت متغیر بودن ژنراتورها اندازه لوازم مصرفی داخل آن فرق میکند.
AVR یا رگلاتور : وسیله ای است که بر روی ژنراتور وصل میشود و برق خروجی ژنراتور را فیلتر و تنظیم میکند تا نوسان بوجود نیاید

تابلوی ATS  

تابلویی است که به دلخواه مشتری و با پرداخت هزینه مجزا بر روی ژنراتور نصب میشود تا درمواقع قطع برق شهری سیستم بصورت اتوماتیک و بدون دخالت اپراتور راه اندازی شود و مدار برق دار شود.
سیستم خنک کننده یا رادیاتور : ‌چون دیزلژنراتور نیروی زیادی تولید میکند در واقع داخل موتور مابین پیستون و سیلندر اصطکاک زیادی بوجود می آید که بوسیله آب موجود در پوسته موتور و هدایت آن به رادیاتور باعث خنک شدن موتور میشود.

شاسی : 

وسیله ای است که بر حسب وزن و اندازه دستگاه (دیزل ژنراتور) طراحی و تولید میشود تا تمامی اجزای دیزل ژنراتور روی آن قرار گیرد.

کانوپی : 

اطاقکی است جهت کم صدا کردن دیزلژنراتور

اگزوز : 

وسیله ای است که دود تولید شده در موتور را به بیرون هدایت می کند و دارای چندین فیلتر الیافی است که مونواکسید تولید شده را دفع کند.

نحوه محاسبه ظرفیت دیزل ژنراتور

نحوه سایلنت کردن دیزل ژنراتور


ديزل ژنراتور از نام و نشانش مشخص است موتور بعلاوه ژنراتور و لوازم بکار رفته در آن، موتور ديزلي چون از ساير موتورها پرقدرتر است بهمين دلیل صداي زيادي دارند.ديزل ژنراتور در مکانهاي مسکوني و بيمارستاني و تجاري و... مورد استفاده است و در زمان نبود برق بکار مي افتند به همين منظور از چندين روش براي مهار اين موضوع ميتوانيم استفاده کنيم 

اگزوز :



 تفتيش کنترل صدا و اولويت مصرف کننده عامل اصلي انتخاب اگزوز(صداکش) مي باشد آشکار است که انتخاب سيستم اگزوز (سایلنت)به قرار داشتن ديزل ژنراتور در داخل ويا خارج ساختمان بستگي دارد سرپوشي بيرون از اتاق که بايد محافظ در برابر هوا باشد. اصولا هدايت لوله اگزوز از موتور به فضاي بيرون از اتاق،لوله بروي سقف سوار ميشود. 

نوع اگزوز مصرفي در هر پروژه بستگي به توان ديزل ژنراتور متغيير است و نيز بايد در نظر داشت که اين سيستم در چه جايي مورد استفاده است بعد از اين بايد بفکر لوله مابين موتور و لوله خروجي اگزوز باشيم بنامم لوله فنري فلکسي بل تا مانع از لرزش موتور بر روي لوله اگزوز شود.

کانوپي :


کانوپي وسيله اي است جهت کم کردن صدا و محافظت در برابر برف، رعد و برق، گرد و خاک و... در صنعت ديزل ژنراتور بکار مي رود مهندسين طراح بر اساس سنجش توان موتور و اندازي گيري ابعاد هر دستگاه ديزل ژنراتور و اندازي گيري صداي موتو و ژنراتور، دبي هواي مصرفي و تيپ سايلنسر و دبي هواي خروجي طراحي هاي لازم را انجام مي دهند و پس از ترسيم نقشه آنها واحد توليد شروع به ساختن کانوپي مورد نياز مي شود.

بايستی توجه داشت در سراسر دنيا سازندگان کانوپي سعي در استانداردسازي محصولات خود هستند تا هيچ آسيبي به دستگاه وارد نشود. بعضي از محصولات ساخته شده در کارگاه هاي کوچک به عنوان يک کانوپي سايلنت، شروط اوليه يک کانوپي استاندارد را ندارند و باعث داغ شدن ديزل ژنراتور مي شوند. الزاما در نظر گرفتن فضاي کافي براي تهويه بهتر هوادهي ديزل ژنراتور است به همين علت عرض ديزل ژنراتوري که داخل کانوپي است بيشتر از يک دستگاه بدون کانوپي ميباشد.